Alla inlägg den 23 april 2010

Av Elisabeth & Thomas - 23 april 2010 10:17

Så är vi då hemma i Halmstad igen! Av den befarade inställda/krångliga hemresan blev intet. I stället flög vi ytterst bekvämt, på bra platser med god mat, bra filmer och framför allt i tid! Det irriterade oss något att vi fick  vänta en helhalvtimme på Kastrup innan tåget till Halmstad avgick.

  Dock var morgonen för resan dramatisk, så till vida att jag, som satt naglad vid datorn, kl 10.30 fick veta att Munchens flygplats var stängd och sedan 11.00 såg at den öppnats. Väskorna var packade just in case, och vi fick väl brått säga adjö till vänner och grannar och fixa en taxi till flygplatsen. Vårt plan var det första som landade i Munchen på 6 dagar och vi kan inte fatta så lyckosamma vi var!

  Vädret här hemma är dock inte lika behagligt, 6 grader och hagelskurar. Hu! Vi försöker lära oss var ratten sitter och att köra på höger sida av vägen. Vi inser också att garageporten inte går upp hur mycket vi än trycker på nyckeln.

Tage är återbördad till Stenhuggerivägen. Han blev förstås överlycklig, men det blir han ju bara man varit till brevlådan. Nog saknar han lilla Elsa, de har ju varit ett radarpar.

  Nu återgår vi till vår hemmablogg, som är ägnad åt familjen. Välkomna tillbaka till afrikabloggen i slutet av okotber och tack för att ni hängt med oss!

  På bilderna ser ni en sista bild av mig i Cape och så Tage pussande mig här hemma.        

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards